tirsdag 10. mai 2011

internettbestilling

Førre veke bestilte eg ein bikini og ein bh på brastop.com, og i dag dukka ein liten pakke opp i postkassa mi.
Brastop er gull verd for dei av oss som ikkje passar inn i ein standard H&M-bh, og dette er andre gongen eg bestiller derfrå. Førre gongen bomma eg litt på cup-storleiken, så no gjekk eg eit hakk opp for å vere sikker. Sidan eg synest det er litt fælt å risikere å bruke masse pengar på noko som kanskje ikkje passar, prøvar eg å finne ting på salg der. Då går det litt mindre pengar med til prøving og feiling med storleikar (og det er lettare å halde seg under tollgrensa).

Bikini og bh kom på til saman £36.90, inkludert frakt. Eg trudde eigentleg at eg hadde droppa bh-en, men tydelegvis ikkje. Velvel, det får gå.

Nettsida har ein storleikstabell som ser ut til å stemme ganske greit, men det er litt forskjellar frå merke til merke (det vil det jo alltid vere), så det er lurt å lese kva andre kundar har skrive om produkta.

Bikinien. Overdelen er veldig behageleg på, med fin passform. I forhold til andre bikiniar eg har hatt gir den mykje betre støtte, og ein slepp å ha all vekta rundt nakken. Stroppane er faste, så det er ikkje så stort rom for variasjonar. Vanlegvis kan eg ikkje fordra når spilane går opp mellom puppane, men her var det eigentleg veldig greitt, og det er praktisk med tanke på at ein ikkje får rart skille pga kløft. Det einaste eg har å klage på er at omkretsen er litt stram i forhold til det som står i skjemaet, men eg trur det går seg til. 

Trusa bestilte eg i den minste str som var tilgjengeleg (10), og på lappen står det at det tilsvarer 36/38 i europeiske str. Eg vil meine at den er mykje meir ein 34-str, og den er ganske lav i livet. Heldigvis går det greitt for min del. 

Fargane er nydeleg klare og sterke, så eg håpar dei held godt.

Bh-en (som eg trudde eg hadde droppa). Storleiken er bra, og fasongen kjempefin. Breide stroppar og bakstykke gir god støtte, men spilane trykkjer ganske hardt mot brystkassa mellom puppane. Svært synd, for elles likar eg denne veldig godt.

Jepp, eg håpar dette kan ha vore til hjelp for nokre av dykk. Det er utruleg viktig å ha skikkeleg undertøy, både for ryggen, skuldrane, nakken og ikkje minst puppane si skuld. Rett storleik er dermed alfa og omega, men ikkje alle kan gå på Cubus og fråtse der. Det er skummelt å handle slikt på nettet, så ikkje ver redde for å spørje, og kik litt på ulike videoar som viser storleikstilpasning, slik at de veit kva de ser/kjenner etter.

Det er sjølvsagt fritt fram å kome med innspel. Berre kjekt det, for eg vil jo ikkje gå rundt og sjå ut som ein idiot heller! 

3 kommentarer:

 1. Jeg trodde du ikke skulle kjøpe noen nye klær i 2011? :p Uansett, jeg likte mønstret og fargene på bikinien ganske så godt.

  SvarSlett
 2. Har heile tida hatt det klart at undertøy og badetøy må vere unntak :) Truser blir slitne (og er ikkje lett å sy, akkurat), og det same gjeld bh-ar og bikiniar. Og second hand på slikt er ikkje akkurat mykje appetittleg eller enkelt å finne (men eg skal ha ei femtitalsbadedrakt viss eg finn det!).
  Og takk:)

  SvarSlett
 3. Fine bilder! ^^

  SvarSlett

alt er mogleg. det umoglege tek berre litt lenger tid.