tirsdag 17. mai 2011

arva kaoskontroll

For eit par-tre år sidan arva eg eit syskrin av morfar si gamle tante. Eg har lenge hatt ein visjon om å bruke det til noko, men då eg fekk det såg det slik ut:
Det var ganske slitt og slarkete, med mange småskader i lakken. Bortsett frå det var det heilt i orden, så då eg likevel skulle lakkere listene til rommet mitt, tok eg skrinet i same slengen. Eg demonterte, pussa med sandpapir og lakkerte med lakkbeis:
Monteringa då eg var ferdig vart sjølvsagt ikkje så enkel, sidan delane var blitt blanda saman. Men etter litt fram og tilbake gjekk det greitt, og skrinet ser no ut som dette:
For moro skuld (og for å sjå om eg fekk det til) gjorde eg ein liten vri:
Det nedste rommet kledde eg med eit bomullsstoff i burgunderfarga gingham-mønster, og dei to øvste fekk mønstra papp i botnen (på den sida som ikkje er opa er det ei grøn og fin blomeeng). Alt eg brukte var litt universallim og ein skarp skalpell. Fort gjort, veldig enkelt og ganske fint, synest eg. 

No har eg fylt skrinet med sneller, knappar, stiftar, stoffblomar, nåler, måleband, sakser og elles alt ein treng for å vere litt kreativ.
Så fantastisk enkelt, og samstundes utruleg nyttig! 

Tidlegare har eg hatt eit salig kaos av sytrådknutar og lause nåler der eg aldri har funne det eg treng når eg treng det. Heisann, kaoskontroll!

Kva synest du, og korleis er ditt system (viss du har eit)?

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för länken.
  Och vilken fantastisk fin sylåda du har. Inspirerande.

  :)

  SvarSlett
 2. såklart det var ok. jag blir bara jätteglad! och vad fint du fixat till ditt skrin. nu blir jag sysugen själv också. hoppas du hade en härlig 17 maj förresten!

  SvarSlett
 3. Så flott det ble! Bra jobba! Jeg er veldig glad i å installere og organisere, så skrin som dette er helt etter min smak. Gratulerer med gårsdagen, forresten, så fin du var!

  SvarSlett
 4. Wow, så flink du har vært! Skikkelig pent og kreativt :-D

  SvarSlett

alt er mogleg. det umoglege tek berre litt lenger tid.